Blomstrende station
Idébeskrivelse: Der etableres 100m. altankasser (eller mere) som monteres øverst på rækværkerne omkring stationen, Så kan man ankomme til et overvældende blomsterflor når man kommer til hvalsø, og der kan være gran og fyr i om vinteren.
Man kunne feks få 1m. individuel altankasse som man kunne tilplante som man lyster, en ide evt. til pendlere, eller andre personer som (feks. sammen med børn) påtager sig at passe denne kasse.
Der kunne måske opdeles i sektioner som kunne have hvert sit udtryk, en med krydderurter, en med noget som man måske kunne sammenligne med kolonihaver i miniformat med hver deres eget udtryk, en med et mere ens udtryk, en med fortrinsvis grønne planter, og en med .... osv. Der kunne også placeres smalle plantekasser med passende grøn beplantning ved foden af rækværket.
Det kunne også tænkes at der var nogle som ville donere aflæggere/stiklinger og løg til projektet., Det kunne også tænkes at der var blomsterhandlere, gartnere, og planteskoler som ville sponsorere, mod at få et diskret logo på nogle af kasserne.


Kontakt
Navn: Jørn Hansen
Adrese: Mosesvinget 9, 4330 Hvalsø
E-mail: to@joern.dk
Telefonnummer: 26191484
Indsendelsesdato: 02-12-20142014-1088-01