INVITATION: Borgmesteren indvier bænken på Hvalsø Station

Skrevet den 17-10-2016

Onsdag den 26. oktober kl. 16.00 inviterer borgergruppen ”Velkommen til Hvalsø”, som er knyttet til byudviklingsprojektet ”Vores Hvalsø”, til indvielse af bænken på Hvalsø Station.

baenk hvalsoe station

Borgmesteren klipper snoren og giver plads til, at alle nu kan afprøve bænken. I vil kunne høre mere om projektet og gruppens kommende projekter i byen. Der vil være god stemning på pladsen og lidt til ganen. I kan også besøge GRO-akademi i Stationsbygningen, og se hvordan bænken er blevet til.

Om projektet

Projektet er blevet bakket op af mange frivillige kræfter, og lokale virksomheder har sponsoreret materialer eller støttet projektet økonomisk:

Hvalsø Savværk Aps. har doneret egetræ til bænken. Bygma har sponsoreret materialer til bænken. SuperBrugsen har støttet projektet økonomisk. JK-EL har sponsoreret lamper og installation- Jacob Post har doneret jernrør til skiltetræet. Solstrålen i Hvalsø har doneret lavendler. Frank Heide har gratis udvalgt og transporteret sten. Hvalsø Materielgård har doneret granitsten og kantsten med lokalhistorisk værdi.

Arbejdet er udført i tæt samarbejde med fagfolk, en gruppe seje unge fra ungdomsskolen, en lokal kunstner og kommunens folk.

For flere oplysninger skriv til projektmedarbejder Dorthe Bach Egemose Agger på doag@lejre.dk.


Vores Hvalsø er et byudviklingsinitiativ, der gennemføres af Lejre Kommune i tæt samarbejde med byens borgere, foreninger,
erhvervsliv og alle andre interesserede.