Følg med i Bysamarbejdet Hvalsø

Skrevet den 28-06-2017

Nu har Bysamarbejdet Hvalsø holdt to møder. Det første den 9. maj 2017 og det andet den 19. juni 2017 – begge afholdt i Hvalsø Bibliotek. Du kan følge med i dagsorden, kort referat og bilag fra møderne nedenfor. Bysamarbejdet Hvalsø mødes yderligere tre gange i 2017:

  • Mandag den 4. september fra 17-20 på Hvalsø Bibliotek.
  • Mandag den 9. oktober fra 17-20 på Hvalsø Bibliotek.
  • Mandag den 6. november fra 17-20 på Hvalsø Bibliotek.

Brug Bysamarbejdet Hvalsø – det er til for hele byen

Har du ideer til projekter, eller vil du bare også gerne være med til at sætte en god udvikling i gang i din bymidte, så tøv ikke med at kontakte Bysamarbejdet Hvalsø. Du kan både sende ideer eller forslag til Bysamarbejdet Hvalsø, som vil blive behandlet på kommende møder. Forslag og ideer sendes direkte til Bysamarbejdets sekretær Bjørn Henrichsen pr. mail bjhe@lejre.dk eller ring 5380 8188, hvis du har spørgsmål. Forslag eller ideer skal sendes senest 4 arbejdsdage før møder i Bysamarbejdet Hvalsø, hvis de skal med i mødedagsorden. Du er også meget velkommen til at kontakte Bysamarbejdets medlemmer direkte - der er mange spændende ting i gang, og der er også brug for dig:

Læs lidt mere om Bysamarbejdet Hvalsø her

Læs dagsorden, referat og bilag fra første møde den 9. maj 2017

Læs dagsorden, referat og bilag fra andet møde den 19. juni 2017

 

Refratmode

 

Læs dagsorden, referat og bilag fra tredje møde den 4. oktober 2017


Vores Hvalsø er et byudviklingsinitiativ, der gennemføres af Lejre Kommune i tæt samarbejde med byens borgere, foreninger,
erhvervsliv og alle andre interesserede.